Video Sources 97715 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • PPVHDply.mp4cage.com
TIADA UPDATE LAGI UNTUK SITE INI.. SILA RUJUK SITE DENGAN DATABASE BARUYEAHMOVIE.NET
Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal

Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal

May. 09, 2019Malaysia100 Min.PG
Your rating: 10
8.2 100 votes

Synopsis

This new adventure film tells of the adorable twin brothers Upin and Ipin together with their friends Ehsan, Fizi, Mail, Jarjit, Mei Mei, and Susanti, and their quest to save a fantastical kingdom of Inderaloka from the evil Raja Bersiong. It all begins when Upin, Ipin, and their friends stumble upon a mystical kris that leads them straight into the kingdom. While trying to find their way back home, they are suddenly burdened with the task of restoring the kingdom back to its former glory. With help from Mat Jenin and Belalang, Upin, Ipin and their friends must overcome a series of challenging obstacles in this action-packed, magical and humorous adventure film produced by Les’ Copaque Production Sdn. Bhd

Original title Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal
IMDb Rating 7.9 510 votes
TMDb Rating 6.3 6 votes

Director

Director

Cast

TAK TAHU CARA DOWNLOAD ? RUJUK TUTORIAL DI SINI

Similar titles

ONLY REPORT DEAD STREAM AND LINK ON COMMENT, REQUEST MOVIE AND TV SHOW HERE
Please use UPTOBOX link as our main link, Our LETSUPLOAD Account is free so only store 30day last activity.

(105) comments

  • ajhoonMay 13, 2019Reply

    kena troll ke ape nih.. !!!!

    • fiqahDecember 4, 2020Reply

      Bang admin pliz lah upload movie baru upin ipin ni kan dh kluar

      • FNDDecember 12, 2020Reply

        bang admin link download xde ke??? harap sgt dipercepatkan.. terima kasih tuan

  • fikMay 13, 2019Reply

    kenapa teaser? saya ingat full version. teaser dalam 1 jam lebih

  • Upin IpinMay 13, 2019Reply

    admin, apsal duk ulang2?? walawehhh..

  • RexMay 14, 2019Reply

    Smpi Aty admin Troll Kami…

    • AnonymousMay 14, 2019Reply

      sorry ler…. sama2 kena troll hahaha

    • Bapak hangDecember 11, 2019Reply

      Admin haram jadah

  • AnonymousMay 14, 2019Reply

    perghh..dah download kat opis..balik rumah pasang kat tv sbb anak nk tgk..sia2 sudahhhh

    • AnonymousMay 14, 2019Reply

      sorry boss. admin pun terkeno…

      • ShahJune 11, 2019Reply

        Admin macam mane nk download

        • AnonymousJune 11, 2019Reply

          link xdew lagi…

          • RonaldohinoJune 16, 2019

            Aku pun kena

    • riasSeptember 18, 2019Reply

      bro download pkai software ape?

      • AnonymousSeptember 18, 2019Reply

        IDM senang..
        Internet download manager

  • GuvMay 14, 2019Reply

    kena troll berjemaah. hahahaha

  • KrolMay 14, 2019Reply

    Haha.kna jgak nie

    • FaJuly 27, 2019Reply

      Admin baiki la balik

  • jojoMay 15, 2019Reply

    nasib aku baca komen dulu….hehehehe…klu x…dengan aku sekali terkena

  • MiaSheeMay 15, 2019Reply

    hahahahah penat tggu smpi abis download

  • JebatMay 15, 2019Reply

    Mana Bikers Kental 2 min ? Udah hilang

    • AnonymousMay 15, 2019Reply

      hold dulu… banyak kes la…

    • AzimMay 16, 2019Reply

      Alhamdullilah aku xsempat download lagi

  • sedutMay 15, 2019Reply

    alamak..shang..nasib baca komeng dlu..lol…

  • arilMay 16, 2019Reply

    always support pencuri movie….tp admin tlg check content dlu ye..hancur harapan..by the way..keep up a good work..support pencuri movie always

  • PHMay 17, 2019Reply

    Bila nak update baru bossku , pliss

  • MrJinnMay 20, 2019Reply

    Terima kasih!

  • SuppyMay 22, 2019Reply

    Admin , kalau ade full movie upin ipin keris ni upload cepat2 yaa.. kesian adik aku nak tgok sgt , nak bawak gi wayang tak sempat sibuk kerja huhuhu

    • jumanjiJune 3, 2019Reply

      benda nak free jer kau.. ingat buat filem free ke…

      • Fuxk your mom bitxhJune 4, 2019Reply

        Kalau dah jumpa yg free buatpe nak bayar , kalau kau pun boleh sesat kat sini maknanya kau pun pernah layan benda free jgak , takyah nak acah bagus sgt lah sial

      • kepala bapak kauJune 19, 2019Reply

        Itulah tu, kau menyemak dkt sini, kompem lah kau pun tgk free, lepas tu bajet2 bagus…wutohhh lah

      • cmo76November 1, 2020Reply

        chill semua nak free

      • Kentut ganasNovember 30, 2020Reply

        Daging Potong Najis Betol Laaa!! Yg Ni Bukannya Full Movie, Tayangan Perdana Ja, 21minit Aey

  • wakMay 22, 2019Reply

    macam mana nak download

  • riffekryMay 26, 2019Reply

    nasib baik wey aq x download huhu

  • IzuMay 28, 2019Reply

    Admin bila nk release ni..

  • safwanMay 28, 2019Reply

    ipin

    • FirdausJune 19, 2019Reply

      Ada sesiapa boleh rakam Kamen rider Heisei generation forever Malay dub tolong upload dalam #AstroFirst kerjasama anda amat di hargai

  • PedrosMay 28, 2019Reply

    Da ok ke ni…..?????

  • anonymousMay 29, 2019Reply

    bos dh okk ke.tk sabar ni

  • lolMay 29, 2019Reply

    tk tahulah.mls nk check

  • SiCCloudJune 1, 2019Reply

    come on la min. apa ke benda niii

  • Bile lagiJune 1, 2019Reply

    penat ahh camni

  • Amir huntJune 2, 2019Reply

    Kemon min bilo nak update yg full

  • uiiiJune 4, 2019Reply

    uiii update la link nak tengok

  • Muhd KhidirJune 5, 2019Reply

    admin..cete alita x de ker?

    • AnonymousJune 5, 2019Reply

      lom ada yang gambar cantik…

    • AnonymousJune 5, 2019Reply

      xdew gambar cantik lagi

  • HaziqJune 6, 2019Reply

    Min..mne link full movie

  • Γ—June 7, 2019Reply

    dh selamat blum nk download nie???

  • NizamJune 7, 2019Reply

    Min,,,boleh x upload cerita tamil – sarkar

  • AlipJune 8, 2019Reply

    Bile nk kluar yg full admin??

  • nafisJune 11, 2019Reply

    GAmbar tk cantik tk pe upload je admin pls

  • anaynimusJune 12, 2019Reply

    min we need Avengers : EndGame min pleaseeee πŸ™

  • minah salehJune 12, 2019Reply

    sampai hati u minmin

  • masJune 15, 2019Reply

    Streaming boleh je kat atas tu, tapi tak reti camne nk donlod. help! help!

  • Selaput ketiakJune 15, 2019Reply

    Nampak sangat la kualiti filem dan pawagam Malaysia terbaik sebab filem2 yang bagus ni tak keluar kat sini. Kalau oversea punya, tak yah citer ah, cepat je dapat

  • WantlgJune 26, 2019Reply

    Xda update lg ke min

  • intanzzzJune 26, 2019Reply

    masih xde link nk donlod ke? πŸ™

  • aku movieJune 30, 2019Reply

    bila nk up citer ni tak sabar nk tgk

  • admin jahatJune 30, 2019Reply

    kena kencing πŸ™

  • sdsadasdsaJuly 5, 2019Reply

    dapat free pun mngamuk dkt admin lg apekebnda .

  • pencuri hatiJuly 15, 2019Reply

    mujur aq x terkena..kuang2 korang..tfk watermark kanan tu tau dah

  • ZulhilmizaimahJuly 21, 2019Reply

    Min. Ada cerita 47ronin? Upload pls

  • AnakRantauAugust 6, 2019Reply

    salam u all…blm ada lg ke link nak download upin ipin yg terbaru ni?

  • dinAugust 12, 2019Reply

    min x de lg eh link upin ipin movie baru ni?? agak2 bile eh min nk up

  • Penunggu GOOGLEAugust 12, 2019Reply

    Min boleh tolong upload cerita upin ipin keris sIamang tunggal full movie 2019…….please admin I’m beging to you

  • Ikmal aimanAugust 13, 2019Reply

    Min mana movie…saya setiap hari check Sini kot kott min dah upload link Upin Ipin πŸ™

    • adhamAugust 16, 2019Reply

      hahahah… same la kite

  • Peminat admin pencuri movieAugust 16, 2019Reply

    Min Cerita Boboiboy The Movie 2 Nanti dah habis tayang please upload link untuk download please ? … Saya always support Admin Pencuri Movie

    • PinkUnicornAugust 25, 2019Reply

      Boboiboy 2 best.. Puas hati tgk. Mmg terbaik.??. Upin ipin je xsmpat tgk kat wayang.. Bilala dpt tgk ni.

  • alladin2020August 18, 2019Reply

    sedih slow sgt, takda local yang kering tolong supply ke

  • mimimimiimiAugust 29, 2019Reply

    please upload keris siamang tunggall please mohon ssangat

  • gundala totonSeptember 4, 2019Reply

    lagi xda kt astro first,jgn hrp la nk ada kt sini lgi..

  • DennisOctober 8, 2019Reply

    please update this movie

  • dolOctober 12, 2019Reply

    admin site ko ni banyak sangat virus. ads aku tak kisah sangat. ni kalo klik beratus site keluor per citer..

    • AnonymousOctober 12, 2019Reply

      kalo dah beratus site keluar tu maknanya komputer ko la ada virus tu…

  • agyuzzOctober 29, 2019Reply

    mana movie ni. cari cd ori pun takde. tak dapat tgk wayang sebab ada baby kecik. takut nangis gegar wayang. dh tunggu lama ni…admin plz

    • AnonymousOctober 29, 2019Reply

      memng lom kuar lagi…
      diorang tgh tayang kat luar negara…

  • IwanNovember 8, 2019Reply

    Xleh download lagi ke??

  • aku_tungguNovember 20, 2019Reply

    Bila nak keluar cerita yang full punya?

  • entahapapantahDecember 11, 2019Reply

    tamaknya la les kopek nih… dah tayang kt panggung sampai 2 round nak kutip lg tu… tgk monsta, kejap je dah release kat astro 1st… udah2 la tu….

  • New! Tube GamerrDecember 24, 2019Reply

    Kenapa tak boleh full screen?

  • HMMMMMMMJanuary 24, 2020Reply

    BILERR NK LETAK YANG BARU ADMIN

  • MeMarch 13, 2020Reply

    Admin…nape still tak bole download cite upin ipin ni

  • IMarch 14, 2020Reply

    *********BILA NAK LETAK YANG BARU ADMIN**********

  • me youMarch 20, 2020Reply

    still hoping the real one T-T

  • anjaycornerMarch 21, 2020Reply

    admin takda update lagi ke ni movie

  • JAZALI BIN ROSLEIMarch 22, 2020Reply

    Admin.. xde update terbaru utk movie Upin Ipin ni ke?

  • afifMarch 29, 2020Reply

    movie dah setahun keluar

  • shahApril 6, 2020Reply

    update pls

  • GundalaJune 12, 2020Reply

    mana upin ipin ni?? ejen ngn boboi dah ada dahh

  • PenungguJuly 5, 2020Reply

    Betul betul betul

  • Encem-k0n0nOctober 12, 2020Reply

    Saya tunggu punya tunggu punya tunggu, bulan tak timbul2, ai alamatnya tahun 2025 baru mau release kot… potong habis kapitalis

  • wantoyaDecember 2, 2020Reply

    12.01 mlm ni dah kluar kt astrok. agak2 dalam pkl brp available bos? πŸ™‚

  • EpoeyzDecember 4, 2020Reply

    Bile min mau update dsini

  • janggutDecember 12, 2020Reply

    mcm mana ya nak download?

    • AnonymousDecember 12, 2020Reply

      download punya belum ada lagi….
      stream sahaja yang boleh…

  • milo tabur maggiDecember 27, 2020Reply

    dah nak hbis tahun 2020 baru nak keluar HHAHAHAHAH gurau2

    • Justin BieberDecember 29, 2020Reply

      kau ckp senang la…diorang susah susah cari movie…ni yg kau ckp…bersyukur la sikit bro…

      • Bang JagoDecember 29, 2020Reply

        dia ada ckp gurau tu sabo la bang

        • Justin BieberDecember 30, 2020Reply

          kita pon gurau gak…hahahah

  • cacaJanuary 15, 2021Reply

    nk cerita may who

    • AnonymousJanuary 17, 2021Reply

      done update

Report Dead Link and Stream